Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Káposztás bableves

Káposztás bableves

 

 

Hozzávalók: ½ kg savanyúkáposzta, 3 dl fejtett bab, füstölt kolbász (vagy csülök), zsiradék, liszt, pirospaprika, só, bors.

 

Elkészítése: A káposztát 1,5 liter hideg vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a friss fejtett babot (vagy a megfelelően előkészített szárazbabot), a nagy kockára vágott füstölt csülköt (ha van). Borsozzuk, ízlés szerint sózzuk, és lassú tűzön főzzük. Ha a bab már félig puha, akkor tesszük bele a füstölt kolbászt. A végén, amikor már minden puha, paprikás rántást készítünk, s azzal sűrítjük a levest.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 




Levelezőlista



Archívum

Naptár
<< Október / 2022 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 451093
Hónap: 2878
Nap: 74