Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A gimnázium fotókörének tárlata

A Kossuth Lajos Gimnázium Fotókörének bemutatkozó kiállítása

 

2007 nyarán alakult meg a Kossuth Lajos Gimnázium Fotóköre Bacher József tanár úr vezetésével. A tehetséges, egyéni látásmóddal megáldott diákok fotóiból nyílt kiállítás 2008. február 25-én a Flesch Károly Kulturális Központban.

KépA kiállításon nyolc 9-12. osztályos diák: Csog Zselyke, Farkas Judit, Hegyi Zsófia, Nagy Bence, Orosz Tamás, Stinner Frida, Varga Zoltán és Vecsei Zéta, valamint három már végzett kossuthos: Fehérvizi Róbert, Horváth Dávid és Mäh Zoltán képeit ismerhette meg városunk közönsége március 13-ig.

A tárlatot Vecsei László Ezékiel festőművész nyitotta meg, aki a következő szavakkal ajánlotta az ifjú alkotók műveit a nagyközönség figyelmébe: „Láthatják mennyi tehetséges fiatal alkotó tűnt fel a horizonton. Útravalóul ajánlom, jól sáfárkodjanak az energiájukkal és legyenek következetesek, kitartóak, tartsák szem előtt, hogy a minőségből, a szellem erejéből, a gondolat szabadságából nem szabad engedniük. Önöket pedig arra kérem, fogadják szeretettel és kellő figyelemmel e fiatal alkotók bemutatkozását.”

(Fotó: Horváth Dávid)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 
LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Október / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 450949
Hónap: 3017
Nap: 65