Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MTE - Répcelak 1:1 (2012.márc. 25.)

 Mosonmagyaróvári TE 1904 – Répcelak SE  1:1  (0:0)

 

 

foci1.jpg

Mosonmagyaróvár  300 néző. Vezette: Lovasi István. MTE 1904: Antal, Horváth Á., Mészáros P., Farkas, Ladiszlaidesz, Hajós, (Szabados T.), Schmatovich G., Darázs, (Madarász), Angyal, Németh B., Ujvári. Edző: Siska Attila.

 Répcelak SE: Tóth J., Takács, Balassa, Koncz, Pados, Varga T., Balikó, Vágvölgyi, Csordás, Tóth P., Szántó (Németh G.). Edző: Varga József

Mérkőzés előtti vélemények –  Dresser Ottó az MTE 1904 elnöke:

Egy kicsit az eredményesség rovására megy a fiatalítás, viszont a váltás óta szinte a duplájára nőtt az utánpótlás korú gyerekek száma. Úgy látszik, hogy visszanyerte az MTE a régi presztízsét. Köszönjük az önkormányzatnak, hogy nem a felnőtt csapat eredményességét tartják a legfontosabbnak, hanem, hogy a környékbeli fiatalok is megkapják a lehetőségét, hogy az MTE színeiben futballozhassanak.     

Siska Attila: Sohasem egy meccsben gondolkodok, hanem a csapat fejlődését figyelem, ez az elsődleges szempont. Inkább hosszú távon fejlődjenek a fiatalok. Mindent megteszünk a győzelemért, és az a vágyam, hogy ez szép játékkal sikerüljön.

Varga József Répcelak SE edzője: Nem úgy jöttünk, hogy pont nélkül távozzunk, úgy érzem jelenleg ez az MTE fogható. Mellesleg két győzelemmel kezdtük a szezont.

Madarász János újonnan igazolt MTE játékos, aki 128-szor játszott a magyar futsal válogatottban: Nagyon örülök, hogy itt lehetek, nagyon jó társaságba kerültem. Remélem, hogy tudok olyan teljesítményt nyújtani, hogy mindenki elvárásának megfeleljek, és ha pályára küldenek, gólokkal szeretném meghálálni. Köszönöm a társaknak, hogy befogadtak.

 A mérkőzés eseményei: Az első említésre való eseményre 18 percet kellett várni, Schmatovich több

foci3.jpg

 embert kicselezve a kifutó kapus mellett az oldalhálóba lőtt. A 23. percben Csordás 18 méteres szabadrúgása a kapu fölé szállt. Ezt követően Hajós egy szép ellentámadást vezetett a jobb oldalon, de 5 méteres lövését a vendég kapus védte. Balikó 16 méteres lövését hárította Antal a 34. percben. Az 54. percben megszületett a hazaiak vezető gólja, Németh B. bal oldali szabadrúgásból középre ívelt és a jól helyezkedő Mészáros 5 méterről a léc alá fejelt. (1 : 0) A 74. percben a csereként beállt Madarász szép cselek után kecsegtető helyzetbe került, de a 10 méteres, jól helyezett lövését szépen védte Tóth.  Két percre rá, Csordás 25 méterre a kaputól a kapu elé ívelt és az üresen maradt Tóth P. 10 méterről a bal felső sarokba fejelt. (1 : 1) A 81. percben Vágvölgyi 16 méteres szabadrúgása a kapu fölé szállt. Még az utolsó percben is megszerezhette volna a győzelmet az MTE, de Németh B. 16 méteres lövése centiméterekkel kerülte el a bal felső sarkot.

Az első játékrészben többnyire a mezőnyben folyt a játék, a rutinosabb vendégek valamivel többet birtokolták a labdát, de kimondott gólhelyzetet, egyik csapat sem tudott kidolgozni. Fordulás után aktívabb lett a mérkőzés, főleg az MTE jóvoltából és ennek eredményeként hamarosan vezetést szereztek. Ezt követően a vendégek is beleerősítettek, nagy erőfeszítéseket tettek a mérkőzés megfordítására, de erejükből csak az egyenlítésre futotta. Végeredményben, ideális futballidőben, küzdelmes mérkőzésen, igazságos döntetlen született.

Jók: Mészáros, Angyal, Ujvári illetve Koncz, Pados, Varga T., Tóth P. 

Mérkőzés utáni vélemények - Siska Attila: Két óvatos csapat mérkőzésén, két pontrúgás után született gól hűen tükrözte a játék színvonalát. Varga József: Győzelmi esélyt szalasztottunk el, pontosabb végjátékkal, három ponttal mehettünk volna haza.

Antal László az MTE kapusa: Az első félidő küzdelmesen alakult, igaz nagy gólszerzési lehetőség egyik

 oldalon sem akadt. A második félidőben a csapatunk mindent megtett a gólszerzés érdekében ami sikerült is, de a vendégeknek el végül sikerült egy pontot menteniük. A második félidő alapján a döntetlen reális.  

Kovács József törzsszurkoló: Gyengén kezdett az első félidőben a hazai csapat, de a második félidőre feljavult a játék és igazságos döntetlen született. Bízunk a csapat további javulásában.

Mosonmagyaróvár, 2012. március 25.

 Sztranyovszky Attila, Nagy Mária felvételei

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 
LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Március / 2021 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 415128
Hónap: 5704
Nap: 161